Νομίσματα:
Greece

Αποστολή & Επιστροφές

προσφέρουμε γρήγορη ναυτιλία σε όλο τον κόσμο. Καλώς ήρθατε για να συλλέξει αυτό το site και να πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας, ευτυχείς αγορές!

Γενικά ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3-7 εργάσιμες ημέρες. Διαταγές θα σταλούν μέσα σε 48 ώρες, αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία σας, την εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα στείλει μήνυμα με την καταδίωξη του αριθμού σας. Αν δεν πάρετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγγελία σας, μη διστάσετε επαφή εξυπηρέτησης πελατών μας. Εμείς θα την ελέγξουμε.

Οι παραγγελίες μπορούν να καθυστερήσει για λόγους:
1. "Bill Προς" και "Ένα Καράβι για τη" διευθύνσεις δεν είναι το ίδιο.
2. τρέχον προϊόν αυτό έχει εξαντληθεί.
3. Παραγγελία Εκκρεμεί έγκριση πίστωσης και επαλήθευσης.

Επιστροφή και Πολιτική ανταλλαγής
Ως χονδρικής και λιανικής πώλησης, είναι δουλειά μας να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα επιχειρηματική σχέση με τους πελάτες.

Ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι δεχόμαστε μόνο τις επιστροφές για την ανταλλαγή ή επιστροφή για τους ακόλουθους λόγους:
1. Λάθη ναυτιλίας
2. κατεστραμμένα αντικείμενα
3. Η δυσαρέσκεια (δείτε λεπτομέρειες)

Σχετικά με το "δυσαρέσκεια", επιτρέπουμε το μέγεθος της αλλαγής ή της ανταλλαγής άλλο στυλ μέσα σε 3 ημέρες, παρακαλώ μην ξεχάσετε να μας στείλετε το όνομα και την τάξη σας ταυτότητα όταν θέλετε να ανταλλάξουν διαφορετικό μέγεθος ή το χρώμα. εάν η άλλη τιμή στοιχείων είναι υψηλότερο, θα πρέπει να πληρώσει το επιπλέον χρέωση και πρέπει επίσης να πληρώσει ανανέωση των αποθεμάτων τέλους, στέλνοντας αμοιβή με την πληρωμή της Western Union. Εάν το στοιχείο επιστροφής, τα έξοδα αποστολής, ξαναεφοδιάζοντας αμοιβή και ένα 15% μη επιστρεπτέα χρέωση πιστωτικής κάρτας αφαιρείται από το ποσό της πίστωσης.

Ακύρωση Πολιτική Παραγγελία
Αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας μετά την παραγγελία σας μέσα σε 6 ώρες, πριν από το σημείο δεν κάνει την παράδοση. Συγγνώμη, έτσι ώστε δεν μπορούμε να ακυρώσετε την παραγγελία, όταν το πλοίο τους έξω. Σας ευχαριστούμε για το καταλάβετε σας. Αν επιμένετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε να τηρούν την πολιτική επιστροφής μας. 15% μη επιστρεπτέα χρέωση πιστωτικής κάρτας αφαιρείται από το ποσό της πίστωσης.

Προσοχή:
1. Όλες ανταλλαγή ή την επιστροφή των προϊόντων, πρέπει να διατηρούν την αρχική τους κατάσταση δεν φοριέται, αλλοιωθεί ή να πλένονται, με όλες τις ετικέττες συνημμένες.
2. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εξυπηρέτησης πελατών μέσα σε 3 ημέρες όταν λάβετε το στοιχείο σας.
Ελπίδα μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ στείλτε μας? θα παραστεί σε θέματα και να συνεργαστούμε μαζί σας για την επίλυσή του.